Welkom bij
Hondenkennel

"The Old Lane"

header
Naam:Albert en Britta
Datum:25-10-2023
Bericht:2 oktober 2023 en we onze kleine pup Luna opgehaald
Wij zijn op zondag ontzettend gast vrij ontvangen en er werd goed naar ons geluisterd en kregen op al onze vragen antwoord.Luna is een boomertje.Wat zijn wij ontzettend blij met haar.
Luna is helemaal in friesland komen wonen (workum).
Als we ergens mee zitten of vragen hebben kunnen ee altijd bij Tjeu terecht.
Tjeu bedankt dat jullie ons kleine Luna toe vertrouwd hebben.Naam:Wendy en Nanouk
Datum:22-04-2021
Bericht:hoi

ook wij hebben een super lieve pup van jullie Huey doet het super goed en is echt al een mooi ventje.
wij zijn super blij met hem.

bedankt voor het toevertrouwen van een van jullie pups.Naam:Linda en Harrie
Datum:07-04-2021
Bericht:Mijn moeder had dit bericht op facebook gezien, ik had meteen gebeld en een afspraak gemaakt met Tjeu. Super vriendelijke man waar we goed door zijn geholpen. Paar dagen hierna zijn we gaan kijken naar Luna en we waren meteen verliefd. De week daarna hebben we Luna opgehaald, kregen een uitgebreid 'boekwerk' mee om het ons zo makkelijk mogelijk te maken. Ook brokjes, riem, bandje, nestdoekje en een speeltje zat hier bij. We zijn zo blij met onze Luna, ze doet het zo goed! Tjeu, nogmaals super bedankt!!Naam:Fam. Gerrell
Datum:28-10-2020
Bericht:Op 7 mei 2020 is er een nestje morkies geboren. Daaruit hebben we een teefje mogen kiezen. Het duurde even voor we een naam vonden - Roxy. We hebben het nestje 2x mogen bezoeken. Uur heen en uur terug. Zo graag wilde we haar hebben. Nu ze al bijna 6 maanden is is ze een echte ondeugd. Steeds onze andere hond uitdagen om te spelen, weg rennen met haar speeltje en weer terug komen bij haar. Ze helpt onze andere hond ook over haar onweer angst heen. Dat is echt hart verwarmend. We zijn door Tjeu goed geholpen en de eerste weken nog app contact gehad over het niet willen eten enz. Hier goed advies van hem over gehad wat ons gerust stelde. Bedankt voor alles.Naam:Fam blankespoor
Datum:02-06-2019
Bericht:Nu onze Floep meer dan een jaar bij ons is wilde we toch even een berichtje doen. We genieten enorm van onze beagle. Wat een heerlijk sociaal soms wat eigenwijs hondje is het geworden. We hopen nog lang van haar te mogen genieten!Naam:Van der vaart
Datum:13-02-2019
Bericht:Mijn vriendinnetje Belle is 21 dec 2017
Februari 2018 bij ons in huis gekomen
Wil graag even werken sport & spel gaat ze helemaal voor
Denk spelen en haar neus gebruiken vindt ook helemaal als er lekkers in zit top
En wil natuurlijk ook wel even haar Beagle manieren laten gaan
We zijn blij met deze keuze om haar bij tjeu & Marieke hebben mee genomen
Honden heb het daar goed en verzorgt zo als het moet mooi speel wei en kennel
Honden zien er top verzorg uit
En dan krijg je dus ook mooie hondje met een goed en top karakter
Wij genieten van onze Belle

Met pootjes van BELLENaam:Danniella Dierckx
Datum:02-02-2019
Bericht:In november ben ik Lady gaan ophalen bij Tjeu en Marieke , een heel gezonde en helle pup die wel niet wou eten de eerste dagen en die door Tjeu zo fantastisch terug is opgevangen en verzorgd dat ze nu als Boometrje van 5 maanden een fantastische gezonde en slimme puppy is geworden , bedankt voor de prima zorg en opvolging van jullie nestjes ! Een aanrader voor mensen die echt een goede gezonde pup willen :-)
groetjes DanniellaNaam:Familie Monte
Datum:12-12-2018
Bericht:Intussen is Marley, geboren op 21 december 2017, al bijna een jaar oud. Via Marktplaats kwamen we met Tjeu in contact. Ik had gelijk een vertrouwd gevoel. Hij nam de tijd om alles uit te leggen en was heel kundig. Tijdens ons eerste bezoek aan de kennel, konden we aan alles zien dat de honden liefdevol werden gehouden. Dit was heel fijn.

Marley is een prachtige, lieve reu, met een typische beagle karakter. Lekker ondeugend en eigenwijs, maar heel slim. Hij is nu een heerlijke puber. Maar we kunnen ons niet meer zonder hem voorstellen. Bedankt voor de goede start die jullie hem hebben gegeven!Naam:Fam Brandemann
Datum:05-12-2018
Bericht:Op 19 oktober 2018 was het eindelijk zover, we mochten Thara ophalen! Thara is van het nest van 25 augustus en is heel goed gesocialiseerd. Ze is vrijwel nergens bang voor en was vanaf dag 1 zindelijk. Ze houdt erg van knuffelen en spelen.

Tjeu en Marieke,
Super bedankt voor de goede zorgen in de eerste weken van onze lieve hond! We zijn super blij met haar!
The Old Lane is zeker aan te raden!Naam:Lien
Datum:29-10-2018
Bericht:Ondertussen al een jaartje geleden dat ik postte op deze site dat we onze Pippa al een maandje bij ons hebben. Pippa is nu al meer dan een volledig jaar bij ons. We hebben al heel wat meegemaakt samen. We zijn nog altijd ze dankbaar dat we The Old Lane gevonden hebben en we zijn nog altijd dolblij met onze lieve, mooie beagle. De hulplijn naar Tjeu hebben we nog nodig gehad. Daar bleek toch uit dat Tjeu nog altijd enorm begaan is met zijn "kweek". Onze bezorgdheid omtrent onze opvoeding kwam nooit in dovemansoren terecht. Tjeu stond altijd klaar met zorg en positieve bevestiging.
Nog altijd horen we dat we van vreemden dat we een heel mooie beagle hebben en nog altijd vinden wij onze Pippa de liefste, braafste, mooiste. Nog altijd blijft ze mooi liggen als we aan tafel gaan en nog altijd vinden we dat ze goed luistert. Op een hondenloopweide steelt ze nog altijd de show met haar vriendelijkheid en ze weet keer op keer de andere honden te ontdooien met haar rustige benadering. Zovele mensen die ons aanspreken en ons leren kennen via onze hond. Ongelofelijk hoe ons huisdier ons helpt sociale contacten te leggen.
Nog een nieuwsje: in de hondenschool mag Pippa een niveau hoger voor de lessen gehoorzaamheid. Zeg nu nog eens dat een beagle moeilijk op te voeden is. Vooral consequent blijven. Streng zijn maakt juist dat je hond je liever heeft. Zo weet hij wat hij aan je heeft.
Niet twijfelen dus ...Naam:Hans & Mireille
Datum:10-10-2018
Bericht:Afgelopen zaterdag (6 okt) hebben we onze Beagle pup Zegna opgehaald bij The Old Lane en wat een heerlijk hondje. We hebben eerder een Beagle gehad dus we weten waar we aan beginnen ;-)

Wat vooral opvalt is hoe enorm gezond en sterk hij al is. Hij is aanhankelijk, doet goed zijn best, eet goed en houdt van spelen en knuffelen. Sinds de 3e nacht slaapt hij door in zijn bench. En vandaag op dag 5 geen plas-ongelukjes meer binnen en hij weet zelfs al wat 'Zit' betekent.

Een goed begin is het halve werk. De toewijding van Tjeu en Marieke hebben daar zeker een hele grote bijdrage aan geleverd.

Dank lieve familie voor dit prachtige hondje!Naam:Kevin en Linsey
Datum:21-09-2018
Bericht:Super blij zijn wij met onze mooie Beagle puppy genaamd Barry.

Onze Barry is geboren op 7 mei 2018 en toen hij 3 weekjes oud was hebben wij hem voor het eerst mogen ontmoeten. Wij konden niet wachten tot hij oud genoeg was om met ons mee naar zijn nieuwe thuis te mogen!

Wij zijn Tjeu erg dankbaar voor onze lieve Barry en het was zo leuk en fijn dat hij ons op de hoogte hield met foto's en filmpjes van Barry en zijn broertje en zusjes. De pups hebben het heel goed bij The Old Lane en worden heel sociaal opgevoed.

Barry is nu 4,5 maanden oud en een heerlijke vrolijke en slimme pup en gek op knuffelen. Na de puppycursus, heeft hij nu bijna de basiscursus afgerond. Hij doet het super!

We krijgen alleen maar complimenten over Barry en vaak de vraag waar hij toch vandaan komt.

Super bedankt Tjeu en vrouw voor ons vriendje voor het leven!Naam:Lauren & Maikel
Datum:22-07-2018
Bericht:We hebben al een Beagletje van 5 jaar, ons Zara. Maar, oh wat wilde we graag nog een puppy erbij! Na wat rond luisteren bij anderen met een Beagle kregen we heel vaak hetzelfde antwoord: The Old Lane bij Tjeu en Marieke.

Na even twijfelen toch maar even een mailtje gestuurd en na wat op en af gemailed te hebben kreeg ik een telefoontje met NOG meer uitleg!

Er was 7 mei een nestje geboren. Enkele weken later mochten we dan gaan kijken, want al die foto's daar wordt je natuurlijk nog enthousiaster van.
Het was voor ons een klein uurtje rijden, wat wel uren leek! Haha :D
Na veel knuffelen en praten hebben we dan onze pup gekozen, wat was het moeilijk kiezen met al die mooie pupjes! Dobby zou het dan worden.
30 juni mochten we haar dan EINDELIJK ophalen! Oh wat hebben we daar naar uit gekeken!

Tot nu toe doet onze kleine Dobby het fantastisch! Ze kent al enkele kleine commando's, slaapt al goed door 's nachts en speelt zich te pletter met Zara! Wat zijn we blij dat we toch nog een tweede deugniet hebben verwelkomt in ons gezinnetje! We zouden haar niet meer kunnen missen.

Dank aan Tjeu en Marieke voor de geweldige ontvangst, om ons met mooie foto's en filmpjes op de hoogte te houden van het nestje en de uitgebreide uitleg zowel voor als na dat we Dobby gehaald hebben.
Af en toe heb ik nog even raad nodig, maar Tjeu helpt me daar super goed bij en geeft altijd een duidelijke uitleg! Dankjewel voor alles!
We komen gauw eens op bezoek met Dobby!

Groetjes van Lauren en Maikel
Pootje van Dobby (En Zara) xxxNaam:Peter &. Eva
Datum:28-05-2018
Bericht:
Onze Hunter is inmiddels 1 jaar geweest. Ze is van 20 februari 2017.
We zijn dolblij met deze beagle!!! Ieder dag weer genieten we van deze kleine deugniet.
Kerngezond, sterk, knap(😀) , lief , blij en waar zo trots op zijn, is dat ze los kan lopen omdat ze zo goed luistert! Spelen met andere honden is voor Hunter groot feest!

We hebben twee beagles, Summer van 4 en Hunter dus van ruim een 1 jaar.
Het zou zomaar kunnen dat we volgende jaar drie beagles hebben...

Dank je wel Tjeu en Marieke voor dit mooie “kado”!

Beste groet,

Peter & EvaNaam:Christian en Angela
Datum:01-05-2018
Bericht:In het najaar van 2017 hebben we besloten dat we graag een Beagle puppy wilden verwelkomen. Na een advertentie op Marktplaats nam Tjeu contact met ons op! Hij had puppy's welke rond de kerstvakantie het nest mochten verlaten. Na het kijken natuurlijk op slag verliefd en helemaal gelukkig dat we rond de kerstdagen ons nieuwe gezinslid mochten verwelkomen!

We werden enorm goed op de hoogte gehouden door Tjeu over de ontwikkelingen van Boef. Erg leuk om steeds filmpjes te zien!

Inmiddels is Boef ruim 6 maanden en doet het zo ontzettend goed!! We gaan met hem naar cursus en hij luistert ook thuis echt geweldig. Een super lief en vrolijk hondje.

Tjeu, Marieke en kids: enorm bedankt voor de eerste weken - de verzorging én de updates. Wij raden iedereen aan om bij deze kenners en hondenliefhebbers een puppy te kopen :)Naam:Peter en susan en de kids
Datum:19-04-2018
Bericht:Nadat we onze beagle in feb in had moeten laten slapen,gingen we op zoek naar een nieuwe,fokkers aangeschreven maar helaas nergens op korte termijn een nestje ,dan maar op zoek via marktplaats helaas allemaal bagger. Wat er op staat veel broodfokkers dit wilde we absoluut niet,uiteindelijk zelf een advertentie gezetaangezien onze wens wel heel hoog lag voor een hondje ,diezelfde avond krijgen we een reactie van Tjeu hij had nog een teefje en een reutje maar zegt hij voor we verder praten bekijk maar eens eerst mijn site lees ons gastenboek dat vonden wij al fijn en als jullie tevreden zijn nemen we contact op weer.
Wij natuurlijk gastenboek bekeken site bekeken op de naam gegoogld alles was positief veel mooie warme reacties dat gaf ons een goed gevoel,dus hoefde we niet lang na te denken,snel een afspraak maken dat we konden gaan kijken in diezelfde week,we kwamen binnen daar en daar lagen de puppies prachtige beestjes en we waren natuurlijk gelijk verliefd op deze mooie pups na een goed gesprek en een bakje koffie besloten dat we die mooie pup wilde.
De weken die volgde goed op de hoogte gehouden door Tjeu met filmpjes zo waren we er toch een beetje bij en dan eindelijk is het 14 april dan we onze Soof mogen ophalen wat een prachtig hondje en wat zijn we dolgelukkig.
Tjeu en Marieke gaven ons nog handige tips en info mee zodat we met een super goed gevoel naar huis reden
En een paar dagen later kunnen we alleen maar beamen dat we een geweldige beagle hebben gekocht bij jullie de liefde die jullie uitstralen naar de hondjes is geweldig.
Tjeu en Marieke dank je wel voor alles wij zijn er super en super blij mee
Groetjes van peter susan naomi en jordy en een hele dikke knuffel van Soof

Naam:Kaya
Datum:05-01-2018
Bericht:Onze lieve Kaya (Beagle) hebben wij sinds augustus en we zijn zo super blij met en trots op haar.(nu 7 maand)

Ze is geboren met een lichte hartruis, na de eerste checks van de dierenarts was Tjeu gelijk open en eerlijk, het was zo minimaal dat ze er waarschijnlijk geen last van zou hebben, ze was ook zo levendig. We werden elke keer super op de hoogte gehouden door Tjeu!

Wij waren gelijk helemaal verliefd op haar en ondanks haar lichte hartruis wilde wij haar heel graag een goed thuis geven.

We zijn Tjeu, Marieke en de kids heel dankbaar voor eerste weekjes en hebben haar super goed gesocialiseerd en de goede nazorg en interesse in kaya.

Kaya wis nergens bang voor(zelfs het vuurwerk interesseert haar niet. Zindelijk worden ging ook heel snel alleen de vreugde plasjes blijven nog bij het zien van nieuwe mensen (of nog iets wat onbekenden) maar door haar eerst tot rust te laten komen in de bench of op haar plaats gaat het redelijk goed.

De eerste 2 weken toen we haar hadden was de bench echt een hel. Eerst een benchverkleiner in de veel te grote bench (90 cm) maar het leek erop dat ze dat te klein vond want na een tijdje haalde we de verkleiner eruit en was het iets minder strijd om haar er in te lokken. de eerste 2 weken heeft ze de boel wel bij elkaar gejankt het eerste half uurtje dat ze er steeds in zat, zo zielig... maar negeren doet wonderen uit eindelijk ookal is dat heel moeilijk. Nu is haar bench haar grootste vriend, soms ligt ze uren (vrijwillger) in haar bench te spelen of te slapen met het deurtje open. (ookal is het soms ook haar strafplek) de bench staat in de hal.

Het is echt een schatje en super knap;) dat horen wij van iedereen hahaha. Zo af en toe heeft ze haar gekke uitsloof buitje maar over het algemeen heel lui;) Het is echt een dametje met een eigen willetje want als het regent wil ze geen natte pootjes krijgen..
Ze is echt dol op andere honden klein of mega groot het maakt haar allemaal niet uit (grote ergernis van ons). 2x per dag 45 min lopen, maar soms heeft ze ook geen zin en wil ze niets liever even snel in de achtertuin.

Het is een wonder maar ze heeft nog niks gesloopt (alleen 1 houten hanger uit de kerstboom gehaald en kapot gekauwd)

Kortom ik raad The old lane zeker aan, super veel liefde voor de dieren.Naam:Valerie & Pietro
Datum:27-12-2017
Bericht:na het lang zoeken hebben wij eindelijk een goed adresje gevonden ,
Waar wij onze puppy konden gaan kopen , en dat was bij The Old Lane , bij Tjeu en marieke,
Zo super lieve mensen , bij een tasje koffie of thee kregen wij ons hele informatie over de boefjes ,
Mijn gevoel zat juist daar moest ik zijn ja ,
Na 6 weekjes werden wij uigenodigd om onze puppy te gaan kiezen en dat werd zeno .
Regelmatig kregen wij fotootjes en berichtjes hoe het met de boefjes ging , amai ja ja zo ging het bij Tjeu. Eindelijk na 8 weekjes was het zo ver , wij mochten zeno gaan halen , was al goed gegroeid , super blij waren wij ermee .
Nu nog hopen dat alles goed komt want zeno is het savond nog niet gewoon om alleen in zijn bench te slapen , hij huilt nog en poept nog , maar het komt goed.
Ik wil tjeu en marieke echt bedanken voor degoede zorgen en service ,
Zou het opnieuw doen daar een puppy kopen wie weet he😀 maar ga zeker nog langs gaan als wij in de buurt zijn met zenoNaam:Familie Gerritsen
Datum:16-12-2017
Bericht:Vandaag eindelijk onze lieve pup Jip opgehaald. We zijn allemaal zwaar verliefd.
Nadat we het besluit hadden genomen om een Beagle aan te schaffen, kwamen we op aanraden van anderen bij The Old Lane terecht. Toen ik belde om inlichtingen werd ik meteen vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.
Tjeu vertelde dat er op dat moment geen pups waren, maar dat er wel een teefje gedekt was. We hebben ons toen op de wachtlijst laten plaatsen, en toen begon het wachten. Vanaf het moment dat de pups geboren waren werden we met foto’s en filmpjes op de hoogte gehouden. Wat heerlijk om hier ook op afstand van mee te kunnen genieten. Toen de pups 4 weken waren werden we uitgenodigd om de pups te komen bekijken en er eentje uit te zoeken. Wat waren we blij verrast toen we bij Tjeu en Marieke kwamen. Alles zag er spik en span uit. En we werden verwelkomd door een hele lief teefje, waarvan we rustig bij haar pups mochten kijken. Ja, en dan ben je helemaal verkocht. Nadat we Jip uit hadden gezocht., hebben we bij de koffie verder alles besproken en van Tjeu al diverse tips gekregen. En vandaag was dan de grote dag! We hebben Jip opgehaald. Weer hartelijk onthaald met koffie en een duidelijke uitleg wat er van ons verwacht werd en wat we van Tjeu konden verwachten. En toen kwam Jip! Heerlijk eerst daar nog even geknuffeld en na afscheid te hebben genomen zijn we met Jip vertrokken. Hij heeft zich de hele anderhalf uur in de auto keurig gedragen, en thuis keurig op het gras een flinke plas gedaan. Nu ligt meneertje na een uitgebreide ontdekkingstocht door het huis heerlijk te slapen,❤️

We zijn zeer tevreden over The Old Lane! Tjeu en Marieke zijn vriendelijlke, zeer kundige mensen, waarvan je kunt zien dat ze met liefde voor hun honden zorgen.Naam:Lien
Datum:15-09-2017
Bericht:Onze Pippa is nu een maandje lid van ons gezin. Het was wat aanpassen voor ons, maar ook voor haar. Ze doet het schitterend!!! Ondertussen hebben we geen ongelukjes meer in huis, ze eet goed en ze speelt fantastisch. Het wandelen zonder trekken lukt ondertussen ook al aardig.
Af en toe heb ik de kennis en het advies van Tjeu nog nodig. Pippa is onze eerste hond en ondanks het vele lezen vooraf, vind ik het reuze-fijn dat de hulplijn naar Tjeu er is. Een antwoord op onze vragen laat ook nooit lang op zich wachten. Een voorbeeldje: Pippa viel niet te belonen met hondenkoekjes. Bijgevolg was het in het begin ook moeilijk om haar te kunnen belonen. De tip van Tjeu was "probeer eens met gekookte kip". Niet te geloven, maar voor gekookte kip krijgen we alles van Pippa gedaan. Dank voor de tip Tjeu!
Wat we ook fantastisch vinden, is het feit dat we merken dat Pippa in The Old Lane eigenlijk al veel geleerd heeft. Zo heeft Pippa nog nooit komen smeken om eten of storen terwijl wij aan tafel zitten. Wij hebben hier echt geen verdienste aan. Vanaf de eerste dag bij ons, ligt ze naar ons te kijken van op haar matje en wacht tot ze haar brokjes krijgt.
Wij zijn trots op onze Pippa, want ze krijgt van iedereen alleen maar lof. Ik heb het wel wat moeilijk met de mensen die ons tegenkomen en constant onze Pippa willen aaien. Maar ja, Pippa is dan ook het mooiste, liefste en schattigste hondje dat ze ooit zagen. Daar zijn wij in ons gezin ook van overtuigd. Hoe kan je nu niet van haar houden?
We hopen dat Tjeu trots op ons is als baasjes van een beagle dat van zijn kennel komt en we zijn blij dat hij ons voldoende vertrouwt om ons baasje te laten zijn van een van zijn beagletjes. Ik hoop dat we Pippa lang in ons gezin mogen houden. We kunnen haar nu al niet meer missen. Dankdankdankdankdank!!!Naam:Marloes, Shirley & Aap
Datum:15-08-2017
Bericht:Hallo lieve lezers van the Old Lane
&
natuurlijk Tjeu & Marieke,

Allereerste willen wij jullie (Tjeu & Marieke) bedanken voor de openheid, gastvrijheid, betrokkenheid en duidelijkheid ten op zichten van de overweging om onze Aap te verwelkomen in ons klein gezinnetje.

Wij waren al enige tijd aan het overwegen om een Beagle aan te schaffen. Tot wij bij the Old Lane uit kwamen.
Lekker makkelijk & dicht in de buurt vonden wij, dus wij trokken onze stoute (Beagle) schoenen aan en zochten contact.

Het contact verliep vanaf het eerste moment enorm soepel. Omdat wij twee meiden die een huis aan het (ver)bouwen zijn, waren er twijfels om nu al een Beagle pup aan te schaffen. In goed overleg & eerlijk advies werd er gewacht tot een volgend nestje. En ja hoor.. daar kwam niet veel later het tweede nestje! Iets sneller dan verwacht (met in ons achterhoofd natuurlijk de (ver)bouw).

Wij spraken onze twijfels uit.

Hier werd zo lief en respectvol op gereageerd. Tijd om te kijken wie er achter al het mail- en app contact zat. Met al onze twijfels werden wij door Tjeu & Marieke uitgenodigd om vrijblijvend een ochtend te kijken, ik citeer 'knuffelen !' & praten.

Vanaf het moment dat wij Tjeu een hand gaven, de pups zagen & ook Marieke en de kinderen ontmoette wisten wij dat onze pup in dit nestje geboren was op die beruchte dag. (10 juni 2017)

Voldaan gingen wij naar huis. Echter mochten wij wel nog even wachten tot Aap haar nestje mocht verlaten, maar tussendoor kregen wij (gelukkig) appjes doorgestuurd hoe het nestje groeide, hoe zij hen socialiseerde, hoe er werd gegeten en gespeeld. Echt super, want onze moedergevoelens groeide hierdoor met de dag!

Na drie weken was het zover. Onze kleine aap mocht mee naar huis!
Blij & voldaan namen wij "afscheid" van dit fantastische gezin & verwelkomde wij onze nieuwe trouwe viervoeter Aap!

Voorlopig voor ons nog geen kinderen hoor. Deze blije lieve drukke vriendin houdt ons nog wel even bezig! Ze doet het goed & wij houden The Old Lane natuurlijk op de hoogte van al Aap's avonturen!

Alleen maar lof voor The Old Lane!

Liefs Aap, Marloes & ShirleyNaam:Stefan & Marielle
Datum:14-08-2017
Bericht:Afgelopen vrijdag hebben we na 8 lange weken van wachten onze Rocky op mogen halen
Vanaf de eerste dag van de geboorte werden we super op de hoogte gehouden door filmpjes en foto's je zag aan alles wat een liefde Tjeu uitstraalt naar de puppies echt geweldig
De informatie die we kregen was super wat een fijne fokker is Tjeu
Rocky is een lieve sociale maar vooral ondeugende lieve schat en na 3 dagen
kunnen we hem nu al niet meer uit ons leven wegdenken

Dus voor iedereen die een beaglepup wil
Ik zeg DOEN bij Tjeu en MariekeNaam:Familie Kemmeren
Datum:14-08-2017
Bericht:Na een oproepje op Marktplaats nam Tjeu contact met ons op. Na een goed gesprek over de telefoon besloten wij om ons op de lijst te laten zetten voor een pup die nog geboren moest worden. vanaf dat moment werden we regelmatig op de hoogte gehouden en kregen we op de dag van de geboorte al snel de eerste foto's en filmpjes. Het contact verliep vooral via WhatsApp maar bij vragen kan er ook altijd gebeld worden. Tjeu stond ons vriendelijk te woord en heeft al voor de pups geboren waren veel informatie gegeven. Na 4 weken mochten we komen kijken, we namen onze oudste twee kinderen mee, dit was geen enkel probleem. We werden warm ontvangen en ook de kinderen voelde zich meteen op hun gemak. Na 2 weken belde Tjeu, onze pup Mollie was door de APK bij de dierenarts, wel was er een kleine overbeet geconstateerd(schoonheidsfoutje) Hierin is Tjeu erg open, is er iets dan hoor je dat meteen. Na 8 weken mochten we Mollie ophalen, ook nu weer een fijn ontvangst en nog veel extra informatie. Mollie woont inmiddels een week bij ons, ze slaapt braaf in de bench en ook met de zindelijkheid gaat het de goede kant op. We willen Tjeu en Marieke bedanken voor hun gastvrijheid en raden iedereen die een Beagle pup zoekt aan om contact op te nemen met The Old Lane!Naam:Menno en Yvonne
Datum:11-08-2017
Bericht:Passie! Wat wil je nog meer.... Met passie komt gedrevenheid, heldere communicatie, eerlijkheid en bovenal puppy's die doordrenkt zijn met liefde voordat ze naar hun nieuwe baasjes mogen. Complimenten!Naam:Antonio & Miranda
Datum:09-08-2017
Bericht:Na een lange zoektocht naar een goede fokker voor een beagle pup zijn wij bij Tjeu en Marieke terecht gekomen. Vanaf het eerste contact was duidelijk dat Tjeu een warm hart en veel passie heeft voor zijn honden. We moesten nog even wachten voordat de pups ter wereld zouden komen maar vanaf het moment dat het zo ver was hield Tjeu ons bijna dagelijks op de hoogte met filmpjes en foto's. Toen we na 4 weken een pup mochten komen uitzoeken stond de koffie klaar en werden we warm onthaald. Tjeu en Marieke nemen uitgebreid de tijd voor ieder die langs komen en staan klaar voor raad en advies. En geen enkele vraag is te veel. Na het uitzoeken van onze pup Kenzo ging het lange wachten beginnen maar we werden nog steeds bijna dagelijks op de hoogte gehouden en bij ieder berichtje voel je de passie voor de honden.
Na al het wachten was het dan eindelijk 29 juli en mochten wij Kenzo ophalen. Ook nu worden we weer warm onthaald. En nemen Tjeu en Marieke weer de tijd om de overdracht goed te laten verlopen.
Ondertussen zijn we 2 weken verder en kunnen wij ons geen leven meer voorstellen zonder onze boef Kenzo. We hebben een super sociale,gezonde en energieke hond. Wat naar ons inziens alleen maar mogelijk is door de goede basis die Tjeu en Marieke samen met hun gezin hebben geboden.

Lieve Tjeu en Marieke, super bedankt voor al jullie goede zorgen! Jullie hebben er voor gezorgd dat wij een super hondje in huis hebben gekregen en zullen dit dan ook aan ieder vertellen die het zal willen horen.Naam:Mike wilms
Datum:09-08-2017
Bericht:Vanmorgen was het dan eindelijk zover, onze beagle pup "Mac" mocht het nest verlaten.alles was tot in de puntjes verzorgd, duidelijke uitleg, kopje koffie, de passie voor honden is bij tjeu en zijn gezin volop aawezig, dit is ook duidelijk te zien . Alles netjes en proper. Vanaf het moment dat wij "mac" uitgezocht hadden, kregen we filmpjes en foto's opgestuurd, ook voor vragen kunnen wij altijd bij tjeu terecht.. the old lane is een super fokker kan gewoon niet anders zeggen.Naam:Erik , Kristel , Noah & sem
Datum:08-08-2017
Bericht:We zijn superblij met onze Beagle pup Bo. The old lane kan ik echt aanraden. Toen de pups geboren waren kregen we met regelmaat foto's en filmpjes toe gestuurd zodat we de pups konden zien groeien, echt heel erg leuk. Na een paar weekjes mochten we gaan kijken en hebben we onze Bo uitgezocht. Kinderen waren helemaal door het dolle heen...eindelijk een hondje. Tjeu heeft echt passie voor de hondjes dat viel ons meteen op en we hadden meteen een heel goed gevoel erbij. Wat ook heel fijn was dat we goed advies kregen over de verzorging en aanschaf van spulletjes e.d. En als we iets niet weten dan kunnen we altijd bellen. Morgen gaan we weer naar puppy training wat ze heel goed doet. Kortom we zijn heel blij dat we hier terecht zijn gekomen bij onze zoektocht naar een beagle. Lieve groetjes Erik , kristel , kids & BoNaam:Nicole Koenen
Datum:21-06-2017
Bericht:Na een zoektocht voor een beagle pup vonden wij Tjeu zijn puppy's. Contact opgenomen, langs gegaan om te gaan kijken en ja hoor, daar was Skip! De gastvrijheid en de foto's en filmpjes die we in de tussentijd gekregen hebben waren super. Erg leuk om jou pup op te zien groeien. Inmiddels is Skip al bijna 2 maanden hier en wat groeit hij toch. Skip doet het vanaf dag 1 al super. Skip is inmiddels ook een aantal keer bij de puppycursus geweest, daar doet hij het ook goed. Skip is vanaf dag 1 al stil in de nacht, plast en poept al netjes op straat en vind het heerlijk om bij je te liggen en te spelen. Skip heeft in de tussentijd ook een nichtje van hem ontmoet, ook een beagle pup die van Tjeu vandaan komt, super leuk! Inmiddels is Skip goed aan zijn nieuwe plek gewend, en zouden wij hem niet meer weg kunnen denken. Tjeu is een echte aanrader! Het is te zien dat hij met passie en liefde al die tijd voor de pups heeft gezorgd.
Nu mogen wij met net zoveel liefde verder zorgen voor onze Skip.Wij hopen nog lang van hem te kunnen genieten.
Bedankt Tjeu voor de goede verzorging en heel veel succes met alle andere pup nestjes!
Groetjes, Familie Koenen en een poot en lik van Skip!Naam:Margôt Bakkers
Datum:20-06-2017
Bericht:Afgelopen zaterdag 17 juni, Bizkit mijn boomerpup opgehaald bij Tjeu en Marieke. Vanaf de geboorte werd ook ik steeds op de hoogte gehouden door vele leuke foto's en video's. Ook ben ik 2x gaan kijken. Zeer gastvrij ontvangen. Nu is Bizkit dus 4 dagen hier en hij doet het super. De benchtraining na 3x al onder de knie. Op zijn eerste puppy training als indruk gemaakt bij de andere baasjes. Ik was zo trots op Bizkit.
Bizkit is een zeer mooie en gezonde boomerpup. Ik ben na een zoektocht van van twee maanden superl blij dat ik "The Old Lane" heb gevonden.
Ik hou nu Tjeu op de hoogte van hoe het met Bizkit gaat met foto's en filmpjes en doe dat met liefde en plezier.
"The Old Lane": een echte aanrader!!Naam:Henk en Carla Veenstra
Datum:12-05-2017
Bericht:Nadat wij op facebook allemaal pups te koop aangeboden zagen dachten wij, wij zouden ook graag wel weer een hond willen. Dus gingen wij op zoek en omdat mijn kinderen vroeger de film underdog vaak keken dachten waarom geen Beagle dus gingen wij op zoek en kwamen wij dus uit bij THE oldlane. Ik belde Tjeu op en we konden gelijk komen kijken. We werden warm onthaald en we smelten direct van de aanwezige pups van 4 weken die daar zaten. Dus zo hebben wij Billy uitgezocht. De Kennel zag er piekfijn, schoon en verzorgd uit. Ook kregen wij voldoende informatie. Het wachten op Billy duurde natuurlijk wel lang omdat hij daar nog 4 weken moest blijven. Maar uiteindelijk op 5 mei 2017 mochten wij hem halen en kregen wij een kern gezonde pup mee plus genoeg informatie en voer, halsband en een flosje. Billy is nu een weekje bij ons en door de goede zorg van Tjeu en zijn vrouw een goed gesocialiseerde pup mee.
We zijn er erg blij mee met onze kleine bandiet want dat is Billy wil ik Tjeu en zijn vrouw bedanken voor de zorgen van Billy de eerste 8 weken van zijn leven.
Wij raden dus ook kennissen of vrienden die een hond willen om eens contact op te nemen met Tjeu.

Bedankt Tjeu en Marieke voor deze heerlijke pup en je gaat vast nog wel wat van Billy te zien of te horen krijgenNaam:Jeroen, Jessica & kinderen
Datum:08-05-2017
Bericht:Afgelopen zaterdag mochten we eindelijk onze lieve en ondeugende Binck ophalen bij Tjeu en Marieke.
Eind februari besloten we er dan echt voor te gaan, we nemen een beagle pup. Na veel zoeken kwamen we bij The Old Lane terecht. Omdat dit ons eerste hondje is, had ik heel veel vragen. Dus even een berichtje gestuurd en al heel snel daarna kreeg ik gelijk een reactie en kon ik al mijn vragen bij Tjeu kwijt. Wat kan deze man met veel liefde en passie over zijn puppy's vertellen. Al mijn vragen werden heel eerlijk beantwoord en de keus was snel gemaakt. Hier gaan we een puppy uitzoeken. En wat een geluk, 5 dagen ervoor was er een nestje met puppy's geboren.
Vanaf dat moment kregen we geregeld filmpjes en foto's! Iedere keer weer een feestje als je een Whats-app berichtje van Tjeu kreeg en de puppy's op deze manier groot ziet worden.

Zowel toen we bij de puppy's mochten kijken als bij het ophalen van Binck zijn wij heel gastvrij door Tjeu, Marieke en de kinderen ontvangen!

Iedereen die overweegt om een beagle pup te nemen, zal ik The Old Lane aanraden. Hier weet je dat jouw toekomstige pup met ontzettend veel liefde en passie de eerste 8 weken wordt groot gebracht. Maar ook nadat je de pup hebt opgehaald, mag je nog om advies vragen!

Bedankt Tjeu en Marieke voor de goede zorgen en gastvrijheid. Wij genieten met volle teugen van onze Binck!

Groetjes, Jeroen, Jessica, Milan, Quinty en natuurlijk BinckNaam:Bas en Suzanne
Datum:28-04-2017
Bericht:We hebben Bo vorig weekend opgehaald, 22 april (geboren op 20 februari) bij Tieu en Marieke. Na een uiterst vriendelijk ontvangst, kregen we erg veel nuttige informatie. Het is er erg schoon en het gaat er heel professioneel aan toe. Tjeu reageert altijd direct op je vragen en je krijgt veel updates via de app. Heel leuk om je hondje dan al steeds te zien.

Bo is een ontzettende lieve pup, erg aanhankelijk en goed gesocialiseerd. Schikt nergens van toe nu toe en gaat heel leuk om met de kinderen. Hij heeft bijna niet gepiept. Slaapt erg goed en we zijn ernorm blij! Volgende week eerste puppie cursus aan huis.

Kortom, ik raad The Old Lane aan iedereen aan die op zoek is naar een mooie en lieve Beagle.

Groet, Bas, Suzanne en de kinderen
Naam:Family Rijkers
Datum:28-04-2017
Bericht:23 april hebben onze pup Senna opgehaald bij Tjeu en zijn gezin. Naar lang wachten (wachten duurt altijd lang) konden we haar dan toch mee naar huis nemen. Ze doet het heel goed plast niet meer in huis en in nachten begint ze zich ook al aan te passen aan haar nieuwe ritme.

Wat moet je dan zeggen over Tjeu en the old lane, in de berichten hier onder is er al veel over gezegt en het klopt allemaal. Het is een liefdevol gezin waar de pups een superstart krijgen ze doen alles voor de pups en als er dan iets gebeurt met de pups (nature law) dan vinden ze dat niet leuk want ze hebben het beste voor met de pups.

kortom als je een pup zoekt dan kun je je geen betere adres wensen en als je een pup van hem hebt dan weet je wat je hebt.

Tjeu, Marieke en Kids bedankt voor de goede zorgen over Senna, we gaan elkaar nog vaker zien.

Fam Rijkers en een pootje van SennaNaam:Kaj en Renske
Datum:27-04-2017
Bericht:"The Old Lane" is absoluut geen gewone hondenkennel, het is een liefdevol thuis waar je puppy in een paradijs opgroeit. Onze eerste ontmoeting met Tjeu, Marieke en de kids was meteen hartverwarmend, niets is teveel, je mag alles vragen en wordt behandeld alsof je de eerste persoon bent die over de vloer komt. Aan alles is te merken dat Tjeu en Marieke precies weten waarover ze het hebben. Omdat wij een bruiloft hadden in de week dat we onze puppy op konden halen mocht hij een weekje langer blijven en kreeg zelfs zijn acht weken inenting nog bij The Old Lane.

Natuurlijk wil je je puppy zo snel mogelijk bij je hebben, maar de weken bij de moederhond zijn ontzettend belangrijk. Hoe fijn is het dan als je er alle vertrouwen in hebt dat je toekomstige maatje op de beste plek is waar hij kan zijn? Gelukkig kregen we daarnaast regelmatig filmpjes en foto's toegestuurd zodat we de puppies echt hebben zien groeien.

Mocht je denken dat al deze zorgen ophouden nadat je je pup hebt opgehaald? Niets is minder waar. Maak je je ergens zorgen over, wil je advies, je kunt Tjeu altijd bellen en krijgt een goed en kundig advies.

Regelmatig hebben wij tegen elkaar gezegd: hoe kan het toch dat dit wordt geboden voor deze prijs? Dat kan alleen als je passie en liefde hebt voor hetgeen je doet. En dat is de precieze reden waarom je als je op zoek bent naar een pup zeker even langs moet gaan bij The Old Lane.

Tjeu, Marieke en kids, ontzettend bedankt voor alle goede zorgen de afgelopen weken. Wij kunnen niet in woorden omschrijven hoe dankbaar wij zijn dat jullie zo goed voor ons nieuwe gezinslid gezorgd hebben!

Veel liefs, Kaj, Renske en Harvey
Naam:Peter en Eva
Datum:20-04-2017
Bericht:En daar is dan onze lieve pup Hunter! Na de dagen te hebben afgeteld, mochten we haar halen bij Tjeu van The Old Lane. We werden wederom gastvrij ontvangen door Tjeu en zijn vrouw Marieke .

Op 20 februari is Hunter geboren en op 16 april ging de kleine mee naar haar nieuwe mandje. Wat een voorbeeldige pup! Is zo goed als zindelijk, gunt haar baasjes hun nachtrust en knort makkelijk door tot een uurtje of 7!!!
Een riem heeft ze niet nodig omdat ze vrolijk achter onze andere twee beagles aan huppelt. Ze is aanhankelijk en een enorme knuffelkont.
Ze ontdekt graag de wereld, en is nergens bang voor! Kortom een zeer gesocialiseerde pup!
We danken Tjeu en Marieke voor de goede verzorging van onze pup en de filmpjes en foto's gedurende de weken dat Hunter nog bij haar mama was!

We zijn dolgelukkig met onze lieve Hunter!

Dikke knuffel van Hunter .
Naam:Jaap en Marieke
Datum:13-04-2017
Bericht:Vandaag heeft Guus zijn eerste APK & tweede cocktail bij de dierenarts gehad. Kerngezond, sociaal en niet angstig hondje.
Dikke pluim voor de fokker!

Twee dagen terug ook al bij dierenarts geweest.
Guus had erg veel buikpijn, piepen, wegkruipen, zielig hoopje. Vreemde paarsachtige ontlasting.
Bleek dat hij flosdraadjes van zijn bijttouw in zijn buikje darmen had. Moest hij gewoon uitpoepen. Nu de losse flosdraadjes van zijn speeltje afgeknipt zodat hij geen lange draden meer binnen krijgt.
Misschien een tip voor andere puppiebaasjes?Naam:Perry en Kitty Roovers
Datum:08-04-2017
Bericht:Op 1 april hebben we onze Binky opgehaald bij tjeu, vandaag is deze een week in huis bij ons. Het is een super vrolijk en energiek hondje, in goede gezondheid en conditie. Tjeu bedankt voor de goede zorgen en we zijn zeer blij met onze Binky. Zet het goede werk voort.Naam:Jaap, Marieke, Stijn en Hannah
Datum:04-04-2017
Bericht:Zaterdag 1 april hebben we onze Boomer Guus opgehaald bij Tjeu en Marieke. Zij runnen een mooie en brandschone kennel. Guus is een prachtig, levendig en ondeugend hondje.
De leuke foto's en filmpjes die we kregen tussen het "kijken" en het ophalen, zorgden voor veel plezier en voorpret.

The old lane is een absolute aanrader voor iedereen die een mooi en gezond hondje wil kopen.Naam:Monique
Datum:25-02-2017
Bericht:Wij hebben ook een beagle pup van tjeu,onze bodie is uit het nestje van
24-02-2016 ... hij is super lief,aanhankelijk,vrolijk,echt een hele makkelijke hond..
Tjeu en marieke alsnog bedankt..Naam:Lesley en Maud
Datum:15-12-2016
Bericht:"Gaan we voor een hondje? Het is wel een hele verantwoordelijkheid. Ach; ik spiek even online of er ergens beagle pups worden aangeboden en dan we kunnen altijd vrijblijvend gaan kijken!" Nou... nee! Want eenmaal bij Tjeu, Marieke en de kids aangekomen en te aanschouwen wat een perfect verzorgd hondenparadijs ze hebben gemaakt in combinatie met de té schattige pups die heerlijk tegen elkaar aan lagen, ben je helemaal verkocht! Door onze eerder geplande reis konden we Bo pas na 10 weken ophalen, dus ontzettend blij waren we met alle foto's en filmpjes die we van Tjeu ontvingen.

Tjeu en Marieke, we zijn ontzettend blij met haar, bedankt! En niet alleen ons hart heeft ze gestolen... iedere wandelsessie windt ze alle voorbijgangers vrij vlot om haar harige vingertjes!Naam:Sander, Marielle en Kelvin
Datum:12-12-2016
Bericht:Sinds 1 december zijn wij de trotse eigenaar geworden van Odie.
Wat begon als een zoektocht op Marktplaats, kwamen we in contact met The Old Lane, Tjeu z'n enthousiasme en liefde voor de honden deed ons heel goed. Eerst een kijkje nemen bij de puppy's en daarna gastvrij een heldere uitleg krijgen wat je allemaal kan verwachten van de eigenwijze beagles....haha.
Dan duurt het wachten best wel lang voordat wij onze puppy Odie konden ophalen, maar werden al die tijd dagelijks met foto's en filmpjes op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van de puppy's.
Echt een aanrader als je op zoek bent naar een puppy.
En Tjeu en Marieke wij gaan lekker genieten van Odie en willen jullie bedanken voor de goede zorgen.

Groetjes Sander, Marielle, Kelvin en een likje van Odie.Naam:Birgit en Alain
Datum:02-12-2016
Bericht:via marktplaats zijn wij terecht gekomen bij the old lane. We waren al een tijdje op zoek naar een vertrouwd adres om een pup te kopen. We hebben toen contact opgenomen met Tjeu en mochten meteen komen kijken naar de pups. We werden heel gastvrij ontvangen. We waren meteen verliefd op onze Izzy. De kinderen waren er helemaal weg van. We moesten natuurlijk nog een weekje of 5 wachten voordat ze het nestje mocht verlaten. Maar door de filmpjes van Tjeu vlogen de weken voorbij. Geweldig dat we toch door deze filmpjes konden zien hoe ze groeide. Vorige week zaterdag was het dan eindelijk zover, we mochten haar gaan halen. We kregen heel veel informatie van Tjeu, je merkt dat hij een hart voor zijn honden heeft.Als men vragen heeft kun je altijd bellen, Tjeu staat je altijd te woord. Het gaat super goed met Izzy. Als iemand een adres zoekt voor een beagle pup dan is dit zeker een aanrader. Alles is keurig verzorgt en goed geregeld.

Groetjes van Birgit en AlainNaam:Marco, Carolien, Sjoerd, Ellen
Datum:24-11-2016
Bericht:Sinds 2004 wonen Marco en ik samen. Vanaf die tijd een hond gewild, maar we waren beide veel te veel van huis om een hond te nemen. Dat konden we de hond niet aandoen. Nu 12 jaar en 2 kinderen verder vonden we het tijd om ons gezinnetje compleet te maken. Maar welke hond wil je dan. Onze achternaam is Janssen en ze zeggen altijd dat Janssens eigenwijs zijn. Wat past er dan beter dan een beagle. Een collega meldde mij aan bij de beagle site op Facebook en bij de vraag of iemand een goede fokker en geen broodfokker wist kwam al heel snel de naam van Tjeu naar voren. Ik heb contact met hem gezocht en we mochten vrijblijvend komen kijken. Wat een enthousiasme! Tjeu, Marieke en hun kids heette ons ontzettend welkom en wat ziet de kennel ziet er goed verzorgd uit, maar vooral ook zijn honden! We kregen veel info en we waren overtuigd! Dit wordt de hond, bij deze kennel! We kwamen op de wachtlijst. We hebben even moeten wachten, maar afgelopen zaterdag hebben we onze hond genaamd Janssen op mogen halen. Wat een mooi, heerlijke pup is het. Tijdens de zwangerschap van Myla en na de geboorte werden we op de hoogte gehouden van het wel en wee van pups en moeder. We zagen al wel dat Janssen een boefje is, maar ook zo lief! We genieten volop en het is nu al de beste maatjes met onze zoon! Hier krijgen we geen spijt van en zelfs nu staat Tjeu met zijn gezin nog voor ons klaar voor vragen en/of opmerkingen! Beter kunnen we het ons niet wensen! Tjeu, Marieke en kids ontzettend bedankt voor alles, we zullen goed voor Janssen zorgen!
Groetjes Marco, Carolien, Sjoerd, Ellen en een poot van Janssen!Naam:Vester en Laura Scheepers
Datum:23-11-2016
Bericht:In juli moesten wij afscheid nemen van onze beagle Tessa die bijna 11 jaar in ons midden was. Na een maand waren wij er over uit dat we toch weer een beagle in huis wilde hebben. Het was zo stil in huis. Via een kennis kwamen wij aan het adres van Tjeu en heb dan ook meteen contact gezocht. Het was meteen vertrouwd. 24 september werd onze pup Mila geboren. Vanaf dat de bevalling was begonnen werden wij op de hoogte gehouden. Het was dan ook een spannende dag voor ons. Ook hierna werden wij d.m.v. filmpjes en foto's op de hoogte gehouden. Wij werden dan ook erg gastvrij door hun ontvangen toen wij naar de pups kwamen kijken. De liefde voor de honden straalt van hun af. Afgelopen zondag namen wij het stokje van hun over. Tjeu en Marieke en ook de kids bedankt voor de goede zorgen en nu houden wij jullie op de hoogte over Mila. Ze is speels, sociaal en soms ondeugend maar vooral erg lief.
Groetjes Vester en Laura Scheepers.Naam:Pascal,Rianne,Robin en Rick
Datum:19-11-2016
Bericht:Dat we een beagle als hond wilde dat was wel duidelijk. En dan begint de zoektocht. Via een oproep op facebook kwam de naam van Tjeu al vlug als tip voorbij.
In augustus contact opgenomen met Tjeu en werd ik uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij de kennel.
Met een gastvrijheid werd ik en de kinderen ontvangen en al heel snel werden we overspoeld met een enorm enthousiasme van Tjeu die enorm veel informatie gaf over zijn kennel en werkwijze en om vooral niet zijn passie voor de beagle te vergeten.
Ja!! Hier moeten we zijn. Het gevoel klopte: dit zit wel goed.
En zo kwamen we op een wachtlijst te staan. Toen de moederhond al zwanger was kwam de eerste foto en er volgde nog meer foto's en filmpjes van de pasgeboren pups. De keuze konden we op ons gemak maken voor een pup toen we bij "the old lane" waren en ook toen werden we weer overspoeld door informatie, enthousiasme en passie. Tijdens het wachten totdat we de pup konden gaan halen werden we goed op de hoogte gehouden over het wel en wee van het nestje d.m.v foto's en filmpjes.
Als je ons zou vragen wat voor cijfer geven jullie aan the old lane tussen 0 en 10? Dan zeggen wij, dat kan niet. Een 12 minimaal zou de score minimaal zijn.
Kort samengevat: proef zelf de sfeer en dan pas begrijp je wat we beschrijven in het bovenstaande verhaal.
Voor Tjeu, Marieke en hun kinderen ....ga zo door. Top!!Naam:Patrick en Meta
Datum:23-10-2016
Bericht:Na een tijdje zoeken naar een goed en vertrouwd adres zijn we bij the Old Lane terecht gekomen. 4 weken geleden zijn we gaan kijken en we werden heel gastvrij ontvangen. Dit voelde meteen vertrouwd en goed. De periode van het lange wachten kregen we meerdere malen per week een foto of filmpje toegestuurd. Het wachten werd daar aangenaam mee verzacht.
Zaterdag 22 oktober was het dan eindelijk zover. We hebben onze boomer pup Buddy opgehaald. Ook nu voelde het goed en zijn dan ook erg blij dat we bij The Old Lane terecht zijn gekomen. Bedankt voor alle goede zorgen. Groetjes Patrick, Meta, Stan en Eline van Halderen. Een een pootje van BuddyNaam:Fam. Jager
Datum:05-10-2016
Bericht:Zaterdag 24 september was het dan eindelijk zover. Vier maanden nadat we afscheid moesten nemen van onze 16 jaar oude Hunter The Beagle, konden we in Best bij The Old Lane van Tjeu Van De Meulengraaf onze Tess ophalen. Eindelijk hebben we weer een Beagle in the house. Vanaf het allereerste telefoontje met Tjeu hielt hij ons op de hoogte. We werden geïnformeerd dat de bevalling gaande was, dat de puppy's waren geboren etc. Vanaf dat moment werden we via whatsapp volledig op de hoogte gehouden. We kregen foto's en filmpjes van moeder Beagle met haar puppy's. Prachtig om te zien. Op 20 augustus mochten we het nestje bewonderen.
We zagen moeder Beagle en haar kroost en wat zagen ze er prachtig uit.
Met eigen ogen gezien, hoe liefdevol Tjeu, zijn vrouw en kinderen met hun honden omgaan. Tjeu vertelde zo enthousiast over zijn trots, de Kennel.
Toen Tess 8 weken oud was, mochten we haar dan eindelijk ophalen. En nu is ze dan bij ons. En wat doet ze het goed.
Vanaf de eerste nacht zindelijk, heeft niet gepiept. Ze slaapt vanaf 23 uur door tot 7 uur veilig in haar mandje in de bench.
Overdag is ze veel aan het onderzoeken, speelt graag in de tuin en ligt graag op het gras in het zonnetje uit te rusten. Ze is erg goed gesocialiseerd, nergens bang voor en gaat overal op af. Wat zijn we blij met haar.
En Met Tjeu hebben we nog geregeld contact,hij wil graag weten hoe het gaat met zijn puppy's. Een man met hart voor zijn honden.Naam:Patty en Roy
Datum:02-10-2016
Bericht:Super blij met onze boomerpup Loeka! Gisteren zijn we haar op mogen komen halen bij jullie kennel.
Via een oproepje op facebook bij The Old Lane terecht gekomen en vanaf moment 1 erg tevreden. Wat een aardige mensen zijn jullie, met heel veel liefde voor de hondjes!
Aan de telefoon was direct het enthousiasme van Tjeu te merken. En dit werd nogmaals bevestigd toen we voor de 1e keer bij de kennel kwamen kijken. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor uitleg en onze vragen.
Ook gisteren werden we weer liefdevol ontvangen en mocht Loeka mee naar huis. Ze doet het super goed. Is erg lief, maar ook lekker speels. De 1e nacht ging prima.
Kan niet anders zeggen, dan dat The Old Lane echt een aanrader is.
Super bedankt en wie weet tot ziens!


Groetjes Patty en RoyNaam:Nadine, Erik en Pablo
Datum:19-08-2016
Bericht:Niet zo Lang geleden,ben ik verliefd op een kleine haarbal genoemd Pablo.
Enkel weken later zijn we hem gaan halen en meegebracht naar huis!
Onze Paquito een beagle van 4 jaar oud, was heel verbaasd, maar uiteindelijk zijn ze de beste vriend geworden!
Met deze willen wij Tjeu bedanken, voor de toffe foto's, de goede opvolging zijn koffie, zijn goede ontvangst. Een echte aanrader voor mensen die zoeken een puppy en die willen zeker zijn dat hij of zij komt van een goede warme, geliefde nest!
Dikke merci Tjeu!
Nadine Pablo, Paquito en familyNaam:Arantja
Datum:31-07-2016
Bericht:Sinds juli heb ik een heerlijke Beagle pup van The Old Lane. Ik kwam er terecht via de beaglelovers van de Facebook pagina "Beagle Babbel Buddy's" waar vol lof over Tjeu gesproken werd.
En niet voor niks! Na een super lange 8 weken (want ik kreeg zoveel foto's en video's dat ik er nog liever toen al op schoot had zitten!) heb ik de ondeugende Jinkx mee gekregen en ze doet het super goed, en al het advies dat ik van Tjeu heb gekregen (over inentingen, ontwormen, puppytraining, voeding etc) heeft ons beide erg goed gedaan!
Ze is gezond, vrolijk en speelt met alles en iedereen dat ze tegenkomt (of ze nou willen of niet haha)

Heel erg bedankt, ik raad iedereen The Old Lane aan!Naam:Jeroen Jolanda Brunsveld
Datum:05-05-2016
Bericht:Op 23 april was het dan eindelijk zover we mochten onze beagle pup Xaveria gaan halen bij Tjeu in Best. We werden warm onthaalt wat niks vreemd was voor ons omdat we in jan. onze Zefanya ook bij Tjeu hadden opgehaald we zijn heel blij met onze drie meiden. Als je bij de dierenarts komt om te enten krijg je niks dan lof over de beagle en dat ze super gezond zijn. dit komt jou toe Tjeu.

Tjeu Marieke en kids bedankt voor de goede zorgen voor onze beagle meiden Zeafanya en Xaveria

we houden contact

Groetjes,

Jeroen en Jolanda BrunsveldNaam:Leo Suzanne en Bram
Datum:28-04-2016
Bericht:Op 23 april was het zover....wij mochten onze boomer pup Pien op gaan halen bij Tjeu in Best. Wat een warm onthaal kregen wij. Onder het genot van een bakje koffie het contract ondertekend. Alle tijd werd er genomen om onze vragen te beantwoorden. De volgende dag informeerden Tjeu hoe alles was gegaan. Vandaag op bezoek geweest bij de dierenarts, ik mocht Tjeu een dik compliment door geven ( bij deze 😉) onze Pien is dik in orde! In top conditie mocht ik zeggen 👍 wij vinden het contact heel bijzonder met deze fokker: ten alle tijden kan en mag je ze een berichtje sturen. Wij zijn heel blij en dankbaar dat onze Pien bij jullie is geboren! We houden zeker contact. Groetjes uit bergen op zoom 🐶Naam:Familie Neeskens
Datum:26-04-2016
Bericht:Gisteren was het dan eindelijk zover! Onze lieve Puq gingen we als laatste pup uit het nest van 10 schitterende beagle pups halen. Puq had 's morgens nog heerlijk bij haar moeder gelegen en Tjeu had een prachtige foto van moeder en dochter gemaakt. We hebben in de weken dat ze door Tjeu en Marieke en de kinderen super liefdevol verzorgd werd zo veel filmpjes en foto's gekregen dat we haar super goed konden volgen en zien groeien!! Echt top dat jullie dat doen! Tjeu, Marieke en hun drie lieve kinderen dank jullie wel dat jullie Puq zo liefdevol op de wereld gezet hebben! En het is fijn dat we nu ze bij ons is ook jullie advies mag blijven vragen! Lieve groeten van Maarten Mariette, Lucas Thomas en FlorisNaam:Melanie en Shane
Datum:19-04-2016
Bericht:Zaterdag 16 april was het dan zover, eindelijk mocht Phoebe bij ons komen wonen! Nu de derde dag bij ons en wat doet ze het goed! Het is een lieve, sociale pup, die houdt van spelen, nieuwsgierig is en steeds een warm plekje wil zoeken bij ons op de bank! Het liefst kruipt ze van je schoot helemaal tot boven in je nek :) We zouden haar voor geen goud meer willen missen! Ze brengt zoveel liefde met zich mee! De betrokkenheid van Tjeu, Marieke en de kids is prachtig om te zien, ze hebben zo ontzettend goed voor de pups gezorgd! Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een echte familiehond!Naam:Inge Buzing
Datum:17-04-2016
Bericht:Nadat we hadden besloten om er een tweede Beagle pup bij te nemen kwamen we via facebook bij hobbykennel The old Lane uit. Na contact te hebben gezocht met Tjeu....die overigens heel snel reageerde we werden echt professioneel en leuk te woord gestaan en daarna zijn we op de wachtlijst gezet. Door puur geluk stonden we als eerste op de wachtlijst. we werden keurig van alles op de hoogte gehouden en we kregen gelijk bericht toen bevalling van mama Missy begon. Echt vanaf dat moment kregen we zowat dagelijks foto's en filmpjes echt heel erg fijn. 18 Maart mochten we onze pup komen uitzoeken echt spannend omdat Missy 10 pups had gekregen en ja........we waren echt heel bang dat dat een gebed zonder einde zou zijn hahahahahaha. Maar binnen het uur hadden we er onze Tess al uit gepikt ze was ons al opgevallen door alle foto's en filmpjes vanwege haar mooie en unieke tekening....maar we wisten toen natuurlijk nog niet of het een reu of teefje was. Gelukkig was het een teefje

Na natuurlijk nog veel geknuffeld te hebben kregen we nog een rondleiding echt alles zag er picobello uit en daarna hebben we gezellig koffie gedronken. Wat je dan gelijk opvalt is de huiselijke sfeer en de liefde en passie voor het fokken waaraan het hele gezin deelneemt ( vooral Abel heeft toch wel mijn hart gestolen ;-) )

Zaterdag 16 April mochten we haar komen halen in de tussentijd is er intensief contact via de app geweest mijn telefoon staat helemaal vol met foto's en filmpjes hahahahahahaha. Onze kinderen mochten haar gaan halen 15 en 18 ......helemaal geweldig natuurlijk.Ondertussen hebben we lekker koffie gedronken het hele gezin was er en ook opa echt hartstikke leuk. na nog een bakkie en anderhalf uur later was het toch echt tijd om onze kleine meid mee naar huis te nemen. Mochten er ooit nog meer Beagles komen (en zeg nooit nooit hahahaha) zullen die ook daar gehaald worden. Echt een vertrouwd en professionele hondenkennel........een echte aan rader voor iedereen die een mooie en gezonde Beaglepup wilt hebben.

Tjeu en Marieke hartstikke bedankt voor de goede start en goede zorgen die jullie aan Tess hebben gegeven.

Liefs van ons en een pootje van TessNaam:Familie van Soest
Datum:27-02-2016
Bericht:Ook wij hebben een puppy uit het nestje van Lizzy en Bo. Onze pup heet ook Bo en we zijn heel blij met Bo. Het is echt een lief en mooi hondje.
Tjeu is een enthousiaste hondenliefhebber en verzorgt zijn honden dan ook super goed met liefde en toewijding. Ook wij werden bijna dagelijks op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van de pups. Super!!
Ik raad mensen aan die een beagle of boomerpup willen kopen om dit zeker bij The Old Lane te doen.
Tjeu en Marieke hartstikke bedankt voor de goede zorgen.
Groetjes van de familie van SoestNaam:Kayleigh en Timon.
Datum:08-02-2016
Bericht:Na een poosje samenwonen zonder huisdieren begonnen we allebei de honden van thuis onwijs te missen. Na lang wikken en wegen toch besloten om samen een pupje aan te schaffen. En dan.. dan begint de zoektocht naar het soort ras, een goede en betrouwbare fokker en natuurlijk een nestje. Na een oproep op marktplaats voor een Beagle pup kwam ik via een mega enthousiaste vrouw in contact met Tjeu. Nadat we contact hadden gehad wist ik het zeker, hoe Tjeu over zijn honden praat, zijn passie, deze honden worden goed verzorgd en met alle liefde groot gebracht. 9 december was het dan eindelijk zo ver, lizzy was bevallen! Heel spannend allemaal en natuurlijk kregen we gelijk foto's opgestuurd. 2 januari mochten we komen kijken, en voor ons was het echt liefde op het eerste gezicht. ;-) In de tussentijd konden we mooi alles thuis op orde maken, we kregen advies over de riempjes, voer en de bench. Sinds 5 februari is onze lieve Sepp eindelijk bij ons en wat doet hij het goed. Het is een boefje met zijn puppy streken maar ook een echte knuffelkontl Voor iedereen die er over na denkt om een boomer pup of Beagle pup aan te schaffen, raad ik Tjeu aan. Hij is een topper en samen met zijn gezin worden de pups opgevoed tot onwijs lieve sociale pups. Bedankt voor alle goede zorgen Tjeu, Marieke en de kids! Groetjes Kayleigh, Timon en een pootje van Sepp.Naam:Pieter,Miranda en Sanne
Datum:07-02-2016
Bericht:Ook wij wilde ons gezinnetje graag uitbreiden met een beagle pup. Via een collega kwam ik terecht bij The Old Lane. Op het moment dat ik Tjeu aan de lijn kreeg en hij vol passie verteld over zijn honden en pups wist ik dat ik goed zat. Ik kwam op de wachtlijst terecht en via watsapp werd ik op de hoogte gehouden. Eindelijk kregen we 9 dec het bericht dat lizzy was bevallen van 3 reutjes en 2 teefjes. We mochten 3 januari gaan kijken,en voor die tijd kregen we elke keer foto's en filmpjes,helemaal leuk! Nadat we 3 januari zijn gaan kijken en een keus hadden gemaakt bleven we op de hoogte door foto's en filmpjes. Eindelijk mochten we James gisteren ophalen pfff het had lang genoeg geduurd. Wederom weer heel gastvrij ontvangen en onder het genot van een bakkie koffie
alles geregeld en advies gekregen.Voor een paar weken voer meegekregen en leuke kadootjes voor James. De eerste dag en nacht is voorbij en wat een voorbeeldige hond,niet gepiept s'nachts zijn behoefte doet hij op een ongelukje na al heel goed buiten,en het alleen zijn (15 min) gaat ook al goed.
Ik wil iedereen die op zoek is naar een beagle of boomertje The Old Lane aanbevelen,de manier waarop Tjeu met zijn honden,pups en toekomstige eigenaren omgaat en met zoveel passie zijn hobby uitvoert verdient respect!
Tjeu en Marieke bedankt voor de gastvrijheid en onze geweldige James!

Veel liefs van ons en James!Naam:fam brunsveld
Datum:04-02-2016
Bericht:doesburg 4 feb
zefanya hier zaterdag opgehaald na het eerste contact een zeer goed gevoel over deze fokker in hart en nieren het is iedere keer weer uitkijken naar de foto,s video,s van de pups vanaf de geboorte tot ze opgehaalt kunnen worden zeker een aanrader als we ooit nog een beagle pup erbij willen weten we waar we moeten zijn het lange wachten meer dan waard

super
tjeu en familie bedankt voor de goede zorgenNaam:Fam. Bongers Arnhem
Datum:02-02-2016
Bericht:We waren al jaren er over aan het denken om een pup te nemen. Na lang overwegen besloten we voor een beagle te gaan. We hadden op marktplaats een verhaaltje gezet over onze wens. Via hier kwamen we in contact met The Old Lane. Na een telefoontje en een meteen al een spontaan en leuk gesprek hadden we ons op de wachtlijst laten zetten voor een pup van Lizzy en Bo (teefje). Vol spanning hebben we gewacht tot het moment dat Lizzy zou bevallen. 9-12-2015 ze had 2 teefjes en 3 reutjes en ja we hadden geluk. Tjeu heeft ons al die tijd meegenomen op een reis van opgroeien van de pups en hoe goed moeder Lizzy het wel niet deed met haar kleintjes. Op 2 januari zijn wij gaan kijken bij de pups en we waren meteen verliefd op ons teefje, die nu de naam Sterre heeft. Ook hebben we toen kennis gemaakt met mama Lizzy en papa Bo (wat een hele stoere vent is). Na een heelijke kop koffe, toen op naar huis, over 4 weken (31 januari) zouden we haar ophalen. In de tussentijd hebben we door middel van filmpjes en foto's kunnen meeleven met het opgroeien van Sterre. Dan duren de weken lang. Afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver, we konden Sterre ophalen en weer werden we vriendelijk ontvangen door het hele gezin met een kop koffie. Sterre is nu haar derde dag bij ons en ze doet het hartstikke goed. Lief voor de kinderen en af en toe al een boefje. Als mensen op zoek zijn naar een beagle pup dan kunnen wij iedereen aanraden om contact op te nemen met The Old Lane. Wij bedanken Tjeu en zijn gezin voor alle goede zorgen, want ze zijn heel begaan met de honden en vooral Tjeu kan je heel veel vertellen. We zijn heel blij met onze Sterre. Groetjes Frank Jacolien Zoë en Reneé en een knuf van Sterre (want daar houdt ze wel van knuffelen).Naam:Fam. de Jong
Datum:25-01-2016
Bericht:Sinds afgelopen zaterdag is Puk bij ons komen wonen, helemaal overzee, op Ameland! Wat ver weg, zou je denken! Nou, dat hadden we er graag voor over hoor:-) Vanaf het eerste contact met Tjeu, voelde het goed, vertrouwd. Zo open en eerlijk en vol passie en liefde hoe hij over zijn "uit de hand gelopen hobby" praat.. Wat een kennis heeft hij zeg. Puk is een boomer, Morkie. De kleinste pup uit het nest van 5. Tjeu heeft haar met de hand bijgevoed, net zolang tot ze zelf sterk genoeg genoeg was om tegen haar broers en zussen op te boksen en zelf genoeg bij moeders kreeg. Een prachtige pup is ze, de zindelijkheid komt al aardig op gang, Ze mist het nest natuurlijk wel, vooral in de nacht, maar daar komt ook al verbetering in.

Toen we haar zaterdag kwamen halen, stond de koffie al klaar en werden we verwelkomd met iets typisch Brabants; heerlijke worstenbroodjes! Erg lekker, helemaal na zo'n lange reis. Het was heel gezellig, natuurlijk ook kennisgemaakt met Marieke en hun 3 kinderen.

Mocht je een pup willen van deze rassen; wij raden je van harte dit adres aan. Ze weten waar ze het over hebben, alles is keurig in orde en geregeld. De tijd voordat je je hond mag halen, wordt je via whatsapp op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van de pups, met foto's en filmpjes, zo leuk! Ben je er toch een beetje bij.

Tjeu en Marieke, heel hartelijk bedankt! En wie weet tot ziens op Ameland..:-) Welkom!Naam:Arjan, Gaby, Max en Koen
Datum:05-11-2015
Bericht:Bij onze zoektocht naar een Boomerpup zijn wij vrij snel bij "The Old Lane" terecht gekomen. Foto's van de pups met moeder, dat zie je niet overal! Eerst contact via email gezocht, maar al vrij snel de telefoon gepakt om eens te horen hoe alles bij Tjeu geregeld wordt. Het enthousiasme waarmee hij over zijn honden praat is echt geweldig om te horen. Toch maar gauw gaan kijken, het voelde goed. Geweldig hoe je bij Tjeu en Marieke ontvangen wordt. De keus voor onze pup Dex was zo gemaakt. En dan is het wachten.... De foto's en filmpjes van de ontwikkeling van Dex werden door iedereen bij ons zeer gewaardeerd. Maar toen mochten we Dex toch eindelijk gaan ophalen! Wederom een gastvrij ontvangst, goede adviezen en met een goed gevoel, en uiteraard onze pup Dex naar huis!
Super bedankt, we zijn alle vier kei blij met onze Dex!! Arjan, Gaby, Max en KoenNaam:Gusta
Datum:01-11-2015
Bericht:Sinds enkele dagen woont Babs, een Boomerpup, bij mij. Bij het ophalen werden wij weer gast vrij ontvangen door heel de familie. Nadat alles geregeld was, reden wij terug naar huis. Daar maakte Babs kennis met mijn andere hond, een zevenjarige Jack-Russel. Na elkaar afgetast te hebben werd het snel duidelijk dat ze vrienden waar geworden. Beiden houden elkaar in de gaten. Ze spelen met elkaar.

's Nachts piept Babs nog. Afgelopen nacht was het al een stuk minder. Het lijkt er zelf op dat zij piept wanneer zij 's nachts naar buiten moet. Buiten doet zij haar behoefte. Daarna vindt Babs het niet altijd leuk wanneer zij terug in de bench moet. Afgelopen nacht piepte zij ongeveer 15 minuten en ging daarna weer slapen. Met veel vertrouwen ga ik de toekomst tegemoet. Zeker omdat ik weet dat ik met al mijn vragen bij Tjeu en Marieke terecht kan.

Ik beveel "The Old Lane" aan wanneer je een Boomerpup of beaglepup wilt hebben.

Groetjes GustaNaam:Rogier, Marion & kids
Datum:26-10-2015
Bericht:Onze beagle Jill komt ook uit het nestje van 19 juli 2015. En ook wij zijn super tevreden!! Tjeu en Marieke zijn heel gastvrij en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ook houd Tjeu je om de paar dagen op de hoogte met foto's en filmpjes van je pup. Echt super! Wij kunnen "The Old Lane" aan iedereen aanbevelen! Tjeu & Marieke: nogmaals bedankt! Groeten van Rogier, Marion, Wessel, Manouk, Kirsten & Jill!Naam:Ellen, Patrick en Billie
Datum:19-09-2015
Bericht:Hey Tjeu en Marieke
Wij zijn super blij met Basil, hij is hier al totaal gewend en super sociaal! Vanaf dag 1 zijn wij verknocht. Voor Billie heeft het net dat ietsje langer geduurd, maar nu zijn ze beste maatjes. Mercikes voor de goede zorgen, de leuke ontvangst en het opvolgen van onze kleine vlegel. Van ons krijgen jullie 4 duimen op en twee poten! Niks dan goede woorden voor jullie.Naam:Annet
Datum:19-09-2015
Bericht:Wij hebben onze pup Beertje bij Tjeu gehaald. Wat een vrolijk en vriendelijk beestje is ze. Voor ons was alles met Beertje nieuw. Ik heb Tjeu nog wel eens gesproken voor wat advies. Heel fijn dat hij zo betrokken en belangstellend is nadat Beertje bij ons kwam. Tjeu heeft hart voor zijn honden.
Wij zijn alle 5 heel blij met Beertje!Naam:Peter en Ria
Datum:16-09-2015
Bericht:wij hebben ook een Beagle pup van tjeu. Ze wordt in okt een jaar. Zijn er heel blij mee. Ze is heel speels lief aanhankelijk heel lief met de kleinkinderen. Maar wel ondeugend een echte Beagle dus. Een aanrader grNaam:Nouki en Sander
Datum:15-09-2015
Bericht:Een tijdje geleden snuffelden wij internet af, omdat we heel graag een beagle pup wilden. We kwamen toen via Marktplaats bij The Old lane terrecht en hebben contact opgenomen. De puppy's waren nog niet geboren maar we zouden op de hoogte gehouden worden. Toen was het eindelijk zover en kregen we op 19 juli een paar foto's en filmpjes toegestuurd.. De puppy's waren geboren, joepie :-)! In de weken dat ze opgroeiden, bedachten we een naam en kregen we veel foto's toegestuurd en we hadden inmiddels een afspraak gemaakt om te komen kijken. Donderdag 6 augustus zijn we gaan kijken en werden we gelijk verliefd op 1 van de 5 puppy's.. We wisten het.. Dit is het hondje die wij heel graag mee naar huis willen nemen :-). Ze kreeg een paars bandje om, om zo te bevestigen dat deze pup gereserveerd was. Toen duurde het wachten nog zo lang, want we konden haar pas 10 september ophalen. Maar in die tijd kregen we wederom weer veel foto's en filmpjes opgestuurd en werden we erg goed op de hoogte gehouden, super fijn!! Afgelopen donderdag hebben we haar opgehaald bij Kennel The Old Lane en nu woont ze met heel veel plezier bij ons in Zeeland. Ze slaapt snachts in de bench en heeft zelfs de eerste dag niet binnen gepoept of geplast.. Wat een trots! Vandaag 15 september zijn we met haar naar de honden school geweest en donderdag krijgt ze haar tweede enting! We willen Tjeu en Marieke heel erg bedanken, want wat zijn hun goed voor de hondjes! Het ziet er allemaal super netjes uit en ik raad mensen zeker aan, om, mochten ze een puppy zoeken, contact op te nemen met The Old Lane! Nogmaals heel erg bedankt en als we een keertje in de buurt zijn, dan komen we zeker langs! Groetjes Noeki en Sander en een pootje van BABS :-)!!Naam:
Bericht: